Overlijdensbericht Geraardsbergen, Danny De Vos

rouwfoto overlijden

Danny De Vos

7 januari 1957 (Geraardsbergen) –  23 september 2017 (Geraardsbergen)

Lees de  rouwbrief van Danny De Vos

Condoleren kan via begrafenisonderneming Moulart &Herregodts

Het in memoriam door Albert Schrever

Het pijnlijk nieuws bereikte ons dat stadsgenoot  Danny De Vos (60) eind vorige week plots overleed.  Omdat we dit moeilijk konden geloven wachtten we tot andere vrienden het ons vandaag bevestigden…  Danny de Vos is al jaren in Geraardsbergen een bekende en geliefde figuur.  Hij  had niet alleen een  vaste job in Brussel maar  veel Geraardsbergenaars leerden hem kennen en waarderen omdat hij gedurende jaren bijsprong in de horeca….  Door zijn eeuwige glimlach werd hij de vriend van iedereen. Regelmatig praatten we met hem over de meest uiteenlopende onderwerpen.  Enkele maanden geleden vertelde hij ons over zijn gezondheidsproblemen waardoor hij zijn vaste job moest opgeven..  Toen we hem vorige week ontmoetten vroegen we hem waaraan hij tijdens zijn lange wandelingen zoal dacht, kregen we een gevat en kort antwoord: “Ik wandel zonder veel na te denken maar geniet van de natuur, de vogels, de bomen en de bloemen…  Nooit hadden we eraan gedacht  dat hij zo plots afscheid zou nemen van zijn talloze vrienden.  Beste Danny, in het hart en de geest van wie je kenden zal je blijven leven.

Vaarwel!

Albert Schrever.

 

X