Schietincident in Oudenaarde

logo_politie_3

Eine, 28/09/2017 – Het parket laat weten dat de lokale politie van de Vlaamse Ardennen gisterenavond werd opgeroepen na een schietincident in de Serpentstraat in Eine.

Een man zou naar aanleiding van een discussie een vuurwapen uit zijn voertuig hebben genomen. Daarop zou hij het slachtoffer bedreigd hebben en loste een schot in de lucht. Hij verliet daarop de plaats van de feiten maar kon kort nadien gearresteerd worden aan de nabijgelegen visvijver. De verdachte, een 39-jarige man uit Oudenaarde, die gekend is voor soortgelijke feiten, werd deze namiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde en aangehouden. Hij stond eveneens geseind voor feiten van verkeersagressie waarvoor hij ook werd voorgeleid en aangehouden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X