De Bron laat Rad van Fortuin herleven in Zottegemse rusthuizen

image10

Zottegem, 28/09/2017 — Vanuit WZC De Bron werd een nieuw initiatief genomen: een spelnamiddag samen met de bewoners van de andere Zottegemse woonzorgcentra. (C.C.)

Op dinsdag 26 september ll. zette het Woonzorgcentrum De Bron (vroeger De Raeve) aan de Heldenlaan de deuren open voor de andere rusthuizen uit de Zottegemse buurt om samen met de residenten van deze woonzorgcentra een nostalgisch spel opnieuw tot leven te brengen, nl. het Rad van Fortuin. Niet alleen bij de bewoners van WZC De Bron zelf maar ook bij de senioren van WZC Egmont, WZC Bruggenpark en WZC De Vlamme viel deze leuke spelnamiddag best in de smaak. Bovendien werden alle deelnemers door vzw De Bron getrakteerd op een stuk heerlijke taart. Met dit initiatief bezorgden WZC De Bron en zijn zorgteam een fijne namiddag zowel aan de eigen bewoners als aan de ouderen uit de andere woonzorgcentra die op deze manier ook konden kennismaken met de animatiewerking van De Bron. (C.C.)