Zottegem verliest top-zaak

735144_1214766155218302_6424787604993544114_n

Zottegem, 01/10/2017 – Hoewel bijzonder populair en succesvol, laat men bij Black Cat Bone weten er na een jaar mee op te houden.

Jammer maar helaas en alle begrip uiteraard. Al zal iedereen de bijzonder lekkere koffie en zeer hartelijke ontvangst zonder enige twijfel hard missen. En de pure Rock-‘n-Roll  spirit die er heerste uiteraard. Zottegem zou voor veel minder een traan moeten laten. Zaterdag 7 en zondag 8 oktober kan iedereen afscheid nemen want danopenen Caroline en Bram nog eenmaal de Black Cat Bone deuren.

Lees hierna het afscheidswoord waarmee het toch wel treurige nieuws wereldkundig werd gemaakt.

Ahhhh vakantie… het kan toch deugd doen!

Alle zorgen even opzij, gaan en staan, waar en wanneer je wil. Mooie dingen zien. Nieuwe dingen ontdekken… en tijd! Tijd voor jezelf. Tijd om na te denken. Tijd om alles eventjes vanop afstand te bekijken en te evalueren.

Onze roadtrip langs de westkust van de V.S. heeft ons (opnieuw) doen inzien hoe belangrijk tijd eigenlijk wel is. En hoe weinig tijd we het voorbije jaar voor onszelf hebben gehad.

Daarom hebben Caroline en Bram besloten BCB na een jaar te sluiten.

SAY WHAAAT???

Jep, Black Cat Bone is te klein voor Zottegem en tegelijk is Zottegem te klein voor Black Cat Bone. Daarnaast is het amper nog te combineren met het photoshop-werk van Bram. En zo is het snel “leven om te werken” ipv “werken om te leven”… een val waar we niet willen intrappen!

Dus zit er maar een iets op. Beetje gas terug nemen en een van onze activiteiten stoppen.

We openen nog één weekend onze deuren om af te ronden, cadeaubonnen in te ruilen, poef te betalen  😉

Zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober telkens van 14:00 tot 18:00 !!!

We willen iedereen bedanken die ons het voorbije jaar heeft gesteund! En we zijn er ons van bewust enkele mensen teleur te stellen dus aan die mensen ook nog eens SORRY… but you’ll live!  ðŸ˜œ

KEEP CALM AND KEEP DRINKING COFFEE

xxx
Caroline & Bram