Wafelfeest KVG Oosterzele wordt opgefleurd met Animolly show

DDL oosterzele wafelfeest ziekenzorg (2)

Oosterzele, 12/10/2017 –  Op zaterdag 28 oktober om 14 u organiseert KVG Oosterzele zijn jaarlijkse Wafelfeest in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. (R 17, foto DDL).

Het Wafelfeest wordt opgefleurd met het optreden van Animolly. De band- en showparodie en stand-up comedy in de stijl van Andr é Van Duin zal je doen schaterlachen. Maar wat is nu weer een band- en showparade? Bandparodie is een haast vergeten komisch genre waarbij artiesten zorgvuldig aan elkaar gemonteerde geluidsfragmenten playbacken en voorzien van komische mimiek en/of lichaamsbewegingen. De muziekfragmenten zijn zo verknipt en geplakt dat er een komisch geheel aan muziek, cabaret en andere fragmenten ontstaat. Zo wordt een muzieknummer moeiteloos afgewisseld met een fragment uit het zeven uur journaal, een roep van een uil of een lachsalvo. Een bandparodist is de perfecte act om het publiek dubbel en dik aan het lachen te krijgen. Altijd blijft het een verrassing wat de bandparodist nu weer zal uithalen. Zal hij iemand uit het publiek op een ludieke manier te grazen nemen?    Ambiance verzekerd met Animolly: ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’. En uiteraard worden er koffie en wafels geserveerd.

Praktisch

Deelnemen kost 6 euro, leden met een beperking betalen 4 euro. Inschrijven voor 22 oktober is noodzakelijk, het kan bij de bestuursleden of via Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00; 0487 / 32 55 98,  juliette.meuleman@telenet.be, Hubert en Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91,  hubert.vandesype@gordinanus.com.

Reporter 17, foto’s DDL

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
X