Ploegvoorstelling, Mysenlan – Spie – Douterloigne CT

RS_L4618-001

Kruishoutem, 19/03/2018 – De werking van  Mysenlan – Spie – Douterloigne CT focust zich voornamelijk op U23 – renners.

De werking focust zich voornamelijk op renners die de ambitie hebben de wielersport op hoog niveau te combineren met universiteit of hogeschoolstudies. “Onze renners hebben een internationale achtergrond. Wij bieden een internationaal programma aan op maat van U23 renners. Een mix programma aan van profkoersen 1.2 en U23- wedstrijden, als ook een aantal rittenwedstrijden.  De jongeren worden begeleid door ervaren wegkapiteins, zoals de staff. Ook het materiaal is van het hoogste niveau. De buitenlandse renners krijgen woonst aangeboden.”

Over de ploegleiding: “De omkadering is de hoeksteen van onze samenwerking. We zijn dan ook heel vereerd en trots dat we kunnen rekenen op ervaren en gedreven vakmensen. De Oost-Vlaamse ex-profs Sammie Moreels en Paul Van Hyfte zullen de renners en de staff begeleiden bij alle teamwedstrijden. Ze worden hier in bijgestaan door de wegkapitein Wouter Vandenbergh, die de renners, zowel in als naast de koers, zo goed mogelijk zal proberen te adviseren.”

Renners 2018

Pablo Alonso ( ESP ) – Vincent Andersson (SWE ) – Arne Birkemose ( DEN ) – Torsten Demeyere – Dorian De Maeght – Stan Dieleman – Mikkel Eide ( NOR ) – Audun Haugen ( NOR ) – Hannes Heyndrickx – Kristian Klevjer ( NOR ) – Connor Lambert ( IRL ) – Jelle Leus – Michiel Martens – Vincent Meyers – Jamie Pattyn – Darcy Pirotta ( AUS ) – Vebjorn Ronning ( NOR ) – Wouter Smagghe – Vic Vandendaele – Lennert Van De Voorde – Michiel Van Hoorebeke – Wouter Vandenbergh – Jef Van Meirhaege – Geert Verheijen ( NED ) – Marius Wold ( NOR ).

Rudy Schietecatte.  

X