Marianne Vos showt zelf ontworpen Think Pink wielertrui in Oudenaarde

RS_L4863-001

Oudenaarde, 26/03/2018 –  Marianne Vos, de Nederlandse meervoudige Olympische en Wereldkampioene, kwam zaterdag in Centrum de Ronde van Vlaanderen haar zelf ontworpen Think Pink truitje voorstellen.

Tien jaar geleden werd Think-Pink opgericht, een goed doel dat zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. De campagnenaam Think-Pink is intussen een begrip voor Lotgenoten en voor iedereen die hen een warm hart toedraagt. Centraal staat het roze lintje als internationaal symbool voor bewustmaking rond borstkanker.  Marianne wil daar door meer bekendheid krijgen, voor de vereniging Think-Pink in Nederland.  Het truitje is te koop via de webshop van Marianne Vos, de opbrengst gaat naar Think-Pink en de strijd tegen Borstkanker.

Marianne, nog een verrassing in petto ze had namelijk een truitje mee die ik in ontvangst mocht nemen, voor mijn collectie. Het truitje zal te bezichtigen zijn in Centrum de Ronde van Vlaanderen  in Oudenaarde. Tijdens de tentoonstelling de Koninginnen van de Koers. Ook mocht Marianne haar handtekening zetten op een lamp in de vorm van een drinkbus en een zelf uitgekozen stoel in de vernieuwde brasserie.

Schietecatte Rudy.

X