Win een kippetje in Kippenkroeg De Vierklaver – De Mol

Twee keer was kip Daisy  correct maar dit weekend voorspelde ze dat  Pieter de volgende afvaller zou zijn terwijl het Pascale was die haar koffers mocht pakken. We dachten een gevleugeld Orakel ontdekt te hebben maar helaas bleken haar boodschappen op de eieren onbezonnen wilde gokken te zijn. Aan het spit met dit malafide dier en een gelukkige duivel kan haar verorberen in kippenkroeg De Vierklaver. Post op Facebook onder dit artikel wie volgens jou De Mol is en misschien mag jij jouw beentjes onder tafel schuiven in deze gezellige kippenkroeg. Veel succes!! Wij loten er een gelukkige winnaar uit.

De spanning was gisterenavond weer te snijden op Vier en hoewel we sinds aflevering twee ons geld op Bahador zetten blijven de twijfels over onze keuze opduiken. Door onze mol-verdachte wekenlang in de gaten te houden hebben we zoveel mol-streken gezien van deze man dat we op den duur het gevoel krijgen dat het TE duidelijk is. Doet Bahador zich voor als De Mol omdat hij heel vroeg in het spel weet dat één van zijn buddies de valsmunter is en wist hij door iedereen te misleiden zich een weg naar de finale te banen. Immers het jaar dat Hugo de Mol was hadden we ook zo een scenario. Marianne Dupon wist in dat jaar iedereen om de tuin te leiden door zich voor te doen als De Mol. Zelfs de kandidaat die als derde eindigde had Marianne aangewezen. Is  Lloyd, de kamergenoot van Baha in de eerste afleveringen, vroegtijdig te weten gekomen dat zijn vriend een verborgen agenda heeft? Ook Pieter kan het uitstekend met Baha vinden en moeten we dus het Hugo-Marianne-complot op hem toepassen?

Los van al deze mollen-streken hebben we ook bedenkingen bij de oprechtheid van de programmamakers in dit seizoen. Ergens krijgen we het gevoel dat niet alleen de Mol georchestreerd wordt maar ook de andere spelers. Ons vertrouwen in het wekelijkse eliminatiespel is ook eventjes zoek. Wij hebben er uiteraard geen bezwaar tegen dat de kijker montage-gewijs misleid wordt maar dit seizoen gebeuren er vreemde dingen die verder gaan dan snugger knip en plakwerk. Neem nu die t-shirt affaire met Jeffrey. We zijn geen experten in kansberekening maar hoe groot is de kans dat die man telkens een t-shirt aanhad met een tekening die een link legde met de af te leggen proef? In caf é de Mol bevestigde de man dat het echt om puur toeval ging maar werd zijn dresscode niet gestuurd door de programmamakers om de kijker te misleiden? Het vreemdste is nog de toevalligheid in de volgorde van afvallers dit seizoen. De speler die Gilles De Coster eruit koos om bij te starten of ze al dan niet een groen of rood scherm kregen was TELKENS diegene die er de week nadien uitlag. Wij gebruikten deze algoritme zelfs om onze Kip Daisy de volgende afvaller te laten voorspellen echter deze week weken we af van deze regel in de hoop ons gebraden kippetje te kunnen verloten. Inderdaad, vorige week begon Gilles stoïcijns met Pascale in te tikken.   Is dit nog toeval? De programmamakers kunnen toch niet weten hoe goed de kandidaten gaan scoren op hun vragenronde de week nadien? Wordt dit spel dan wel eerlijk gespeeld?

Benieuwd of ze hiervoor een verklaring hebben binnen twee weken waarbij alle verborgen tips and tricks aan het licht komen.

Tot volgende week!! Dan zijn we eindelijk in kennis wie dit jaar De Mol is !

X