Video: Kapper Koen in Eurovisiewonderland, deel 1/1

Beiaard-reporter Kapper Koen (Michels) is terug in Eurovisiewonderland. Dit jaar is dat in Lissabon, voor de 63ste editie van het liedjescircus.

Sennek ( Laura Groeseneken ) zal onze Belgische driekleur verdedigen met een compositie van Alex Callier ( Hooverphonic ) “A matter of time.” Aan haar om ons land aanstaande dinsdag naar de finale te loodsen. “Ik zal jullie deze week op de hoogte houden van het reilen en zeilen hier ter plaatse”, klink het Koen Michels. “Gisteren werd de Eurovisieweek plechtig ingezet op de blue carpet gelegen aan het kunstmuseum.

https://www.youtube.com/watch?v=5qv4DzrrXiE

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X