VIDEO: Sint-Maarten kiest voor bakfiets om Herzeelse leerlingen te verrassen

Dinsdag kregen de leerlingen van GBS De Vlindertuin in Herzele bezoek van Sint-Maarten. Hij koos opvallend genoeg voor een bakfiets als vervoermiddel.

“Bij een wedstrijd tussen Stalpiet en Sportpiet, was Stalpiet de jammerlijke verliezer. Het paard van Sint-Maarten was namelijk afgeleid door een rondslingerende wortel. Zo mocht Sportpiet, de Sint vergezellen op onze school. Wel op een sportieve manier uiteraard! Dus, Sportpiet met de fiets en Sint-Maarten mocht in de bakfiets plaatsnemen”, legt directrice Els De Durpel van GBS De Vlindertuin uit. “Meester Carl mocht, als bedreven bakfietsbestuurder, de goede man op zijn bestemming brengen.  Na het verwelkomen van Sint en Piet, met allerlei liederen, dansjes, filmpjes, verzen, …  Kregen we met bewondering en prijs overladen, klascadeautjes. Ook de individuele, traditiegetrouwe chocolade mannetje en speculaaskoeken mochten niet ontbreken.  Na een uitgebreid afscheid met nog enkele Sintliedjes, fietsten ze terug naar huis.  Bedankt lieve Sint en Piet, tot volgend jaar en nog een fijne verjaardag!”

Klik op deze link voor de video

Meer info?

Website GBS De Vlindertuin

Facebookpagina GBS Groot-Herzele