Vandalisme in Zottegem: Burgemeester en schepenen roepen op tot strenge aanpak

Het college van burgemeester en schepenen reageert scherp op de daden van vandalisme afgelopen weekend in Zottegem.

“Wij zijn verontwaardigd”, licht burgemeester Jenne De Potter toe. “Dergelijke feiten kunnen we in onze stad niet tolereren. Dit dient keihard en radicaal aangepakt en alles wordt in het werk gesteld om de daders te klissen. De camerabeelden van de stad en de NMBS worden grondig geanalyseerd en de lokale politie voert een intensief buurtonderzoek. Tegelijk roept de burgemeester iedereen op die iets mocht gemerkt zou hebben om dit te signaleren aan de politie. Samen met het voltallige schepencollege vraag ik een streng optreden, want Zottegem is een rustige stad waar het goede wonen, werken en leven is.”

Lees meer via onderstaande link

Vandalisme in Zottegem exponent van dieperliggende malaise?