Beiaard-verkiezingsinterviews: Hilde Bovijn, CD&V Zottegem

Beiaard-verkiezingsinterviews. Maak kennis met Hilde Bovijn, plaats 23 CD&V Zottegem.

Wat wil je in Zottegem behouden?

Zottegem is aangename stad om te winkelen. De voorbij 6 jaar zijn er veel inspanningen geleverd om de leegstand in het stadscentrum tegen te gaan. Deze inspanningen en het vernieuwen van het stadscentrum zorgden ervoor dat Zottegem terug een bloeiend centrum is. In mijn vrije tijd kom je me dan ook vaak tegen winkelend of op een terrasje in het stadscentrum.   Zottegem investeerde ook veel in het verwezelijken van kwaliteitsvolle en betaalbare woningen. Deze inzet wil ik behouden en verder blijven steunen.

Wat wil je in Zottegem veranderen?

/

Noem twee prioriteiten uit jouw programma.

Mijn eerste prioriteit is het verder blijven inzetten op het cre ëren van betaalbare en kwaliteitsvolle woningen.   Een dak boven je hoofd hebben, is de basisbehoefte van iedereen.  Daarnaast vind ik de leefomgeving waarin we wonen en onze kinderen opgroeien belangrijk. Het voorzien van een veilige, moderne plaats waar kinderen kunnen buiten spelen, vrienden maken en hobby’s kunnen uitoefenen hoort daar bij.

Wat is je favoriete plaats in Zottegem en waarom?

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn dochtertje in ons stadscentrum, in het park van Breivelde of naar het speelplein in Grotenberge. Na het wandelen kan ik genieten van een terrasje op ons autovrije marktplein.

14 oktober in Zottegem? Klik op foto voor de analyse van De Beiaard-redactie

Andere verkiezingsinterviews lezen? Klik op link hieronder

Beiaardverkiezingsinterviews

X