Wafelfestijn KVG wordt opgefleurd met De Marina’s

Op zondag 21 oktober om 14 u organiseert KVG Oosterzele zijn jaarlijks wafelfeest in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Het Wafelfeest wordt opgefleurd door het komisch duo ‘De Marina’s uit Dilsen-Stokkem. Schaterlachen geblazen. (Reporter 17, foto’s DDL).

De Marina’s brengen muziektheater. Marc speelt live muziek op het keyboard en zingt met een warme croonerstem. Het muzikale gedeelte wordt voortdurend afgewisseld door korte sketches met typetjes van allerlei pluimage gespeeld door Johnny die een opleiding clownerie doorliep. Er wordt afgewisseld tussen plat vertier en het ‘betere lied’, oftewel tussen gezellige meezingers en pakkende levensliederen. Ambiance verzekerd met De Marina’s: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. En uiteraard worden er koffie en wafels geserveerd.
Deelnemen kost 7 euro, leden met een beperking betalen 5 euro. Inschrijven voor 15 oktober is een must. Inschrijven kan bij de bestuursleden of bij Juliette Meuleman, 09 / 362 99 00, 0487 / 32 55 98, juliette.meuleman@telenet.be, Hubert en Juliette Van De Sijpe, 09 / 362 78 12, 0478 / 69 37 91, hubert.vandesype@gordianus.com.           Reporter 17