Gastvrije G-huis beste café van Melle

Het Nieuwsblad lanceerde enkele maanden geleden een oproep om het beste café van elke gemeente te kiezen. 40.000 mensen installeerden de applicatie en konden zo stemmen op hun meest geliefde kroeg. In Melle werd G-huis verkozen tot het beste café van de gemeente.

In het G-huis in Melle valt er altijd wel iets te beleven. Er heerst een gezellige drukte in zowel de zomer- als wintertijd. Het café biedt mogelijkheden voor een gezellige babbel of om een dansje te placeren. Regelmatig kunnen de klanten van het etablissement genieten van live-muziek. De uitbater tracht zoveel mogelijk verschillende genres aan bod te laten komen. Degenen die niet overtuigd zijn, slechts 1 adres: Merelbekestraat 99.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X