’t Kelderke verkozen tot beste café van Lierde.

Via een gratis applicatie van Het Nieuwsblad konden de Vlamingen hun voorkeur laten blijken voor hun favoriete café. Meer dan veertigduizend brachten hun stem uit. In onze gemeente won ’t Kelderke en werd dus alweer tot de meest favoriete Lierdese café uitgeroepen.

Nu alle “beste” café gekend zijn gaat de jury, onder leiding van een culinair journalist, de vijf provinciewinnaars bezoeken om alzo één van hen uit te roepen tot “Beste Café van Vlaanderen”. Op zaterdag 1 december zal het “Beste Café van Vlaanderen” via de app van Het Nieuwsblad worden bekend gemaakt en kan je het juryrapport in de krant vinden.

Laat ons hopen dat dus binnenkort naast de exclusieve raamsticker “‘Verkozen tot Het Beste Café van gemeente Lierde” ook de sticker “Beste Café van Vlaanderen” prijkt.

Volgens heel wat tooghangers heeft Lierde reeds de “Beste burgemeester van Vlaanderen” waarom dan in de toekomst ook niet het beste café.

De uitbaters Jempy en Anouska zijn in ieder geval heel gelukkig en trots dat hun café opnieuw verkozen werd en danken daarom alle klanten en sympathisanten die voor hen stemden.

Wie meer wil weten over de Nieuwsblad-verkiezing “Het beste café van jouw gemeente” en om de andere winnaars uit onze regio te ontdekken kan op deze link klikken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X