’t Kelderke verkozen tot beste caf é van Lierde.

Via een gratis applicatie van Het Nieuwsblad konden de Vlamingen hun voorkeur laten blijken voor hun favoriete caf é. Meer dan veertigduizend brachten hun stem uit. In onze gemeente won ’t Kelderke en werd dus alweer tot de meest favoriete Lierdese caf é uitgeroepen.

Nu alle “beste” caf é gekend zijn gaat de jury, onder leiding van een culinair journalist, de vijf provinciewinnaars bezoeken om alzo één van hen uit te roepen tot “Beste Caf é van Vlaanderen”. Op zaterdag 1 december zal het “Beste Caf é van Vlaanderen” via de app van Het Nieuwsblad worden bekend gemaakt en kan je het juryrapport in de krant vinden.

Laat ons hopen dat dus binnenkort naast de exclusieve raamsticker “‘Verkozen tot Het Beste Caf é van gemeente Lierde” ook de sticker “Beste Caf é van Vlaanderen” prijkt.

Volgens heel wat tooghangers heeft Lierde reeds de “Beste burgemeester van Vlaanderen” waarom dan in de toekomst ook niet het beste caf é.

De uitbaters Jempy en Anouska zijn in ieder geval heel gelukkig en trots dat hun caf é opnieuw verkozen werd en danken daarom alle klanten en sympathisanten die voor hen stemden.

Wie meer wil weten over de Nieuwsblad-verkiezing “Het beste caf é van jouw gemeente” en om de andere winnaars uit onze regio te ontdekken kan op deze link klikken.