Bevegem ontwaakt met kater na onrustige fuifnacht

Na de College TD zaterdagavond/zondagochtend in de fuifzaal aan de Bevegemse Vijvers ontwaakte de buurt in Bevegem (Zottegem) met een kater.

De op de weg tussen de fuifzaal en het station lagen heel wat drankflessen en glasscherven. De parking van de Bevegemse Vijvers, de Kastanjelaan, Heilig Hartplein, Welzijnstraat en Lyceumstraat werden het hardst getroffen. Er werden ook vernielingen aangebracht: een autospiegel afgebroken, bloemenbakken vernield en in het buurtpark in de omgeving van de kerk werd een boom uitgerukt. Buurtbewoners hebben het over een piek aan overlast omstreeks 05 uur, het uur waarop de fuif de deuren sloot. Ze pleiten voor cameratoezicht om de vandalenstreken een halt toe te roepen. Ze vinden daarbij gehoor bij gemeenteraadsvoorzitter  Peter Lagaert (N-VA)  die al heeft laten weten er bij zijn partij op aan te dringen dit met hoogdringendheid op de agenda van de gemeenteraad te laten plaatsen.

Bron het Nieuwsblad, lees meer via onderstaande link

Fuifnacht zadelt buurt op met kater