Ninove viert de Vlaamse Feestdag

Ninove viert het Feest van de Vlaamse Gemeenschap op donderdag 11 juli met een bonte mix van muziek, theater en een Vlaamse markt op en rondom de Graanmarkt.

Vanaf 16 uur is de Graanmarkt het decor van een kleine  lees- & luistermarkt  met tweedehandse boeken en cd’s/lp’s, een knutselmarkt met huisgemaakte spullen en een smikkel- & sneukelmarkt met eetkraampjes.

Om 19 uur starten  De Donderdagen. Naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag halen we Duo Berlingo en TeaTime Company naar ons wekelijks straat- en circustheaterfestival, twee jonge en hippe gezelschappen uit eigen land!

Vanaf 20.30 uur gaan we dansen. Eerst is er folKK (folk met de ‘kk’ van kleinkunst). 15 jonge folkies zorgen voor sprankelend frisse interpretaties van mooie, soms vergeten parels van het luisterlied. Aansluitend vermaakt DJ Andy het volk met Vlaamse Lieden en Liederen.