5de Boomgaardfeest De Lange Munte

Voor de 5de maal hield de buurt Lange Munte hun alom bekend Boomgaardfeest. Marc Calle en vrouw Liliane stelden terug hun boomgaard ter beschikking.

Voor de vijfde keer op rij een toptuinfeest, er waren 270 buren en vrienden en kennissen die aanschoven voor een lekkere foodtruck maaltijd die bestond uit een aperitief / cocktail, voorgerecht (tex mex burger) en hoofdmaaltijd ( mexicaanse warps), Dit werd verzorgd door chef Cathy en Wim en Lieve Simoens, geboren en getogen op de Lange Munte. Ook dit jaar was er een  cocktail-en mocktailbar die veel belangstelling had. Het was genieten van een zomerse avond. De zomeravond werd opgeluisterd door Buring Noodles (Jong talent van de Lange Munte) die hun 1ste jaar mochten vieren, zij brachten eigenzinnige pop-rock-covers. Later op de avond brachten Wall box een bijzondere pop-rock band de sfeer er in met de klassiekers uit de jaren ’80,’90 &’00. DJ Koen sloot de party af. Ten slotte werden Marc en Liliane Calle bedankt voor hun gebruik van hun tuin en werden ze in bloemetjes gezet. Dank aan de mensen die hun schouders onder dit initiatief gezet hebben.