Davidsfonds Oosterzele presenteert nieuwe boeken en cd’s

Op zaterdag 12 oktober kon je in bib Scheldewindeke terecht voor ‘Vers Geperst’. Het Davidsfonds Oosterzele presenteerde er zijn nieuwe boeken en cd’s. De leden konden hun lidmaatschap vernieuwen of je kon je als nieuw lid aansluiten bij Davidsfonds Oosterzele. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Je kreeg uitgebreid de tijd om de nieuwe boeken open te slaan en/of de nieuwe cd’s te beluisteren. Davidsfonds Oosterzele heeft voor het nieuwe seizoen 2019 — 2020 alweer een pittig programma klaar. Davidsfonds Oosterzele zet zijn deuren wagenwijd open voor alle geïnteresseerden die zich willen verrijken met cultuur, vorming en literaire activiteiten. Een mooi uitgebalanceerd pakket, voor elk wat wils. Davidsfonds Oosterzele gaat het engagement aan om samen cultuur te beleven.
Vlaams
Het Davidsfonds werkt dagelijks aan een beter Vlaanderen voor alle inwoners. Het gelooft dat daarvoor meer Vlaanderen nodig is en tegelijk een grote openheid op de wereld. Het Davidsfonds is via zijn activiteiten en publicaties een enthousiaste promotor van de Nederlandse taal, onze geschiedenis en cultuur. Lid worden? Nieuwe leden zijn van harte welkom. Info: voorzitter Geert De la Ruelle, 09 / 362 97 96, secretaris Etienne Gevaert, 0472 / 75 20 27, ledenwerving Walter Leus, 09 / 362 78 27.       Reporter 17