Mazout tankwagen

Veertiende stookolie groepsaankoop van sp.a Lierde zorgt weerom voor een fikse korting.

Doordat de gezamenlijke bestelling goed is voor 96400 liter kan de firma Comfort Energy uit Eke-Nazareth er dan ook weer een superprijs tegenover zetten. Ook dit jaar liet sp.a Lierde de Lierdenaars dus zeker niet in de kou staan.

De actie, via huis aan huis bedeelde flyers,  werd op 25/11 afgesloten om op zoek te gaan naar de leverancier die de laagste prijs kon bieden. De winnaar van de veiling bood de uitzonderlijk lage prijs van 0,3888 euro per liter (incl. BTW) aan! Een schitterende  prijs, die uiteraard mede te danken is aan het succes van de actie.

De firma Comfort Energy haalde de bestelling binnen door een fikse korting op de dagprijs te geven. Hun bod is zelfs lager dan de laagste dagprijs van de laatste twee maand die op 1/11/2020 op 0.3988 €/l stond.

Op het ogenblik van het afsluiten van de actie stond de offici ële dagprijs op 0,4951 €/l voor bestellingen onder de 2000 liter en 0,4657 €/l voor bestellingen van 2000 liter en meer. Voor een levering van 2000 liter besparen de deelnemers liefst om en bij de 153 euro op de dagprijs.  Kleinere leveringen doen in verhouding uiteraard een nog betere zaak, wat het sociale aspect van deze sp.a-actie onderstreept.  Zo winnen mensen voor een bestelling van 1000 liter 106 euro en zelfs voor een kleine bestelling van 500 liter is er nog 53 euro winst. Samen sparen de 74 deelnemende Lierdse gezinnen om en bij de 8998 euro uit op hun stookoliefacturen.

Van de aangeschreven firma’s stuurden er uiteindelijk drie een eerste prijsbieding door. Naar goede gewoonte zonden we dan de laagste bieding nogmaals aan de deelnemende firma’s door om ze zo de kans te geven hun bod eventueel nog aan te passen. Twee van de drie verbeterden hun prijsbieding nog en het was uiteindelijk Comfort Energy die het nipt won van Gabriels NV. Van de veertien groepsaankopen die we organiseerden was NV Raoul zeven keer de firma met de laagste prijs. Comfort Energy stond op zes en maak dus dit jaar de score gelijk.” wist sp.a voorzitter en stuwende kracht achter deze actie Bert Wastyn ons te vertellen.

Onze sp.a-ploeg werkt voor iedereen en zoekt steeds naar de goedkoopste  oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren zelf beter van worden! De sp.a-ploeg laat de Lierdenaren niet in de kou staan!”  voegde Tamara De Geeter en Stijn Van Der Bruggen er nog aan toe.

stookolieactie sp.a Lierde

Meer info: Wastyn Bert Voorzitter sp.a Lierde

055/42 43 35 – 0495/310059

sp.a-lierde@wastyn.be

bert@wastyn.be