Co-Housing Zottegem opent vandaag de deuren. Nog twee units te koop of te huur

Vandaag opent Co-housing Zottegem (Rodestraat) de deuren voor bezoekers. Je kan er alle faciliteiten onder de loep nemen en een praatje maken met de bewoners. En wie weet beslissen om er zelf te gaan wonen. Er zijn nog twee units te koop of te huur.  

Bezoek kan vandaag tussen 10 uur en 17 uur, en op afspraak. Iedereen is welkom. Stuur een mailtje naar cohorode@gmail.com of bel naar 0471/05.49.43 om een afspraak te maken. Wegens Corona wordt het dit jaar een bescheiden opendeurdag, waarbij één bewoner één bezoeker per keer kan rondleiden. Handgel zal ter beschikking staan, gelieve naam en contactgegevens achter te laten na uw bezoek.

Meer info over de twee units die nog te koop of te huur zijn via de links hieronder