Vooruit organiseert samenaankoop stookolie

Van 18 tot en met 25 september organiseert Vooruit Zottegem haar jaarlijkse samenaankoop stookolie.

“Het opzet blijft hetzelfde van vorige jaren: een eerlijke prijs bedingen voor energie en de stookoliefactuur van de Zottegemse gezinnen naar beneden halen door allemaal samen een grote bestelling te plaatsen. Vorig jaar leverde onze samenaankoop nog een korting op van 17%”, aldus de initiatiefnemers Kurt De Loor, Sandra De Roeck en Anja Van De Kerckhove van Vooruit Zottegem. Alle inwoners van Zottegem krijgen een deelnemingsformulier in de bus. Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op www.rodemazout.be of in Het Volkshuis (Markt, Zottegem) op dinsdag 21 september  of zaterdag 25 september. Telkens van 10 tot 12 uur. Na de veiling op 28 september zal bekend zijn welke korting dit jaar werd bedongen.

X