foto carrefour

Carrefour Market Scheldewindeke wint titel van Groentevakman 2022

Op donderdag 9 juni 2022 werd Carrefour Scheldewindeke uit Oosterzele, de winnaar van de Groentevakman 2022 in de categorie buurtsupermarkten, gelauwerd. De wedstrijd, ondertussen al aan zijn achtste editie toe, is een initiatief van Flandria in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM. Alle zelfstandige uitbaters van een supermarkt konden deelnemen.

Een uitnodigende versrayon is het beste lokmiddel voor een zelfstandige onderneming, want consumenten associëren kwalitatieve versproducten met een kwaliteitsvolle zaak. Met een aantrekkelijke versrayon krik je dus meteen het imago op van je hele winkel. En door producten van bij ons in de kijker te zetten, speel je bovendien in op de groeiende vraag van consumenten naar lokale producten. Met de wedstrijd ‘Groentevakman’ wil VLAM en haar partners de versverantwoordelijken en hun team hiervoor motiveren en hen belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten van bij ons in de kijker te zetten

Prijzenpakket
De winnaar van de Groentevakman in de categorie buurtsupermarkten krijgt daarbovenop een cheque van 1.000 euro, een degustatie van Flandria op het winkelpunt, kwalitatieve schorten van Flandria, promotiemateriaal om de overwinning in de kijker te zetten op het winkelpunt én media-aandacht: de winnaars worden onder meer in de kijker gezet via de verschillende communicatiekanalen van de organiserende partners.

De winnaar
Carrefour Market Scheldewindeke uit Oosterzele is de Groentevakman van 2022 in de categorie buurtsupers. Deze buurtsupermarkt streeft ernaar om haar klanten iedere dag verse groenten en fruit van topkwaliteit aan te bieden. Tijdens de wedstrijd wist Carrefour Scheldewindeke de mystery shoppers het sterkst te imponeren met hun groente- en fruitrayon en de klantvriendelijkheid van het team. Ook de jury vond haar promotieactie met lokale groenten één van de creatiefste tijdens deze wedstrijd. Met de actie ‘Mama in de groentjes’ bedacht het volledige team 6 vrolijke wenskaarten voor mama’s, die klanten gratis mochten meenemen. Elke wenskaart werd voorzien van een originele quote waar Belgische asperges, wortels, radijzen, boontjes en (bloem)kolen de hoofdrol in speelden. Klanten konden daarbovenop ook tien verse groenteboeketten winnen.
Zaakvoerder Frederic Van Landeghem, winkelverantwoordelijke Els Van Bever en hun team zijn terecht fier op de titel van Groentevakman 202