Wagen met drie inzittenden tussen twee vrachtwagens gesandwicht

Geraardsbergen. Dinsdag 11 juli gebeurde er om 16.30 uur op de Astridlaan ter hoogte van de Marktweg in de richting van Ophasselt een ongeluk. Een wagen met drie inzittenden raakte tussen twee vrachtwagens gesandwicht. Een wagen reed tussen twee vrachtwagens. De vrachtwagens hadden een afgedankte lijnbus als lading. Toen de eerste vrachtwagen voor de file aan het rood licht ter hoogte van het kruispunt van de Astridlaan met de Oudenaardsestraat moest stoppen, kon de tweede vrachtwagen niet meer tijdig remmen. Hij slipte en botste tegen de wagen die net voor hem reed. Daardoor raakte de wagen tussen de twee vrachtwagens gekneld. De wagen liep ernstige schade op, maar de drie inzittenden kwamen er met de schrik vanaf. Ook de tweede vrachtwagen liep schade op. Het verkeer ondervond de nodige hinder. De politie was aanwezig om de verkeerssituatie in de juiste banen te leiden.

Julien Borremans