Vriendenkring Zottegem nodigt uit voor 3e Aperitiefconcert

Alhoewel na coronatijden het normale leven toen nog maar voorzichtig weer op gang kwam, nam ook Vriendenkring Zottegem (VKZ) twee jaar geleden weer de draad op met zelfs een nieuw initiatief. Voor het eerst werd een Aperitiefconcert georganiseerd en de positieve reacties die op deze nieuwe activiteit volgden, hebben tot gevolg dat door het bestuur van Vriendenkring Zottegem nu op zondag 13 augustus om 11 uur afspraak gemaakt wordt voor een derde VKZ-Aperitiefconcert, ditmaal echter in het stedelijk Ontmoetingscentrum Strijpen aan de Sint-Andriessteenweg 163.

Op het programma staat een optreden van zangeres Rita Roelandt (gekend van o.a. The Voice Senior) die niet alleen voor de nodige ambiance maar zeker ook voor ‘kippenvelmomenten’ zal zorgen. Iedereen wordt bij aankomst verwelkomd met een glaasje cava (of fruitsap) en daarna ook nog verrast met enkele lekkere hapjes. Voor leden bedraagt de deelnameprijs 18 euro per persoon, voor niet-leden 20 euro en voor kinderen jonger dan 12 jaar 10 euro. Wie een plaatsje wil reserveren, kan voor inschrijving (en betaling als bevestiging van inschrijving) tot uiterlijk 8 augustus terecht bij de volgende VKZ-bestuursleden: Liliane De Lange (0477 98 00 44), Claudine Van der Linden (0473 33 56 87), Sabine Verstricht (0468 24 98 01) en Anneke Vermassen (0474 89 30 63).