Winkeldieven op heterdaad betrapt in Ninove

logo_politie_3

Ninove, 02/09/2017 – Het parket laat weten dat gisteren 2 vrouwen op heterdaad betrapt werden tijdens een winkeldiefstal in het shoppingscenter van Ninove. Nadien bleek dat ze nog meer op hun kerfstok hadden.

Gisterennamiddag werden 2 vrouwen, een 49-jarige vrouw van Luxemburgse nationaliteit woonachtig te Ninove en een 51 jarige Franse vrouw zonder gekende woonplaats in Belgi ë op heterdaad betrapt na een diefstal in de winkel Multipharma in een shoppingcenter te Ninove.   Na interceptie bleken zij ook de buit op zich te dragen van een andere winkeldiefstal gisteren, in de Hema.  Uit onderzoek van hun voertuig bleek dat ook daarin buit verstopt zat van nog een derde winkeldiefstal die dag in de winkel Tom en Co.   De dames zijn erg gekend bij politie en justitie.   Het tweetal zal vandaag worden voorgeleid voor de onderzoeksrechter te Dendermonde.   Het parket vraagt hun aanhouding.

X