Paintballtornooi in Zottegem!

Paintball sks en jeugdhuis de muze.jpg

Zottegem, 07/09/2017 –  Jeugdhuis de Muze en Studentenkring Sottegem slaan de handen ook dit jaar in elkaar voor een tweede editie van hun paintballtornooi! De bedoeling is dat je een hele dag kan paintballen aan een heel schappelijk prijs!


Net zoals vorig jaar zal het decor het park van Egmont zijn, achter de bibliotheek in Zottegem. De prijs is €25 euro per persoon. Dit komt dus neer op €200 (8 x 25) per ploeg voor inschrijving. In deze prijs is het gebruik van het paintbalgeweer, helm en 150 kogels inbegrepen. Indien de 150 kogels niet genoeg zou zijn kan je er altijd bijkopen aan een heel democratische prijs. Je bent pas ingeschreven als je het geld hebt overgeschreven. Bij de overschrijving vergeet je vooral niet uw teamnaam te vermelden!Via onderstaande link kan je je ploeg inschrijven. Inschrijving is pas finaal bij het storten van het vooropgesteld bedrag.

https://goo.gl/forms/16ojwQM5Qzycj3Y73

Lid worden van Jeugdhuis De Muze?

Wil jij (en je vrienden) lid worden van Jeugdhuis de muze maar je weet niet hoe? Of vraagt je je af wat het allemaal inhoud? Bij intresse kan je steeds terecht Bij onze voorzitter (bastiaan.smis@jhdemuze.be) of 1 van de andere leden. Je kan ook contact zoeken via de chat van onze facebook-pagina!

Lid worden van Studentenkring Sottegem?

Vanaf 20u30 gaat na de paintball het inschrijvingsmoment van SKS door in het Jeugdhuis! Heb je interesse, kom dan zeker langs en schrijf je al op voorhand in via:  https://goo.gl/forms/WcipJMmIBn8Gzqtk1

X