Ongunstige pensioenregeling voor 50-plussers? “Maak mensen niet nodeloos ongerust”

Vercamer Stefaan (1)

Algemeen, 07/09/2017 –  Fikse rel over het pensioen voor vijftigplussers zondag op televisie.   Ook in de nieuwsberichten kwam men daar uitgebreid op terug. Begin augustus had kamerlid Vincent Van Quickenborne te kennen gegeven dat vijftigplussers onder een nieuwe ongunstige regeling zouden vallen. (FDS)

De voorzitster van Open VLD en de voorzitter van SP.A trokken fel van leer tegen elkaar op televisie. Wel eigenaardig volgens Stefaan Vercamer omdat deze regeling nog niet bestaat . De volksvertegenwoordiger uit Oudenaarde is er samen met zijn partij fel tegen gekant dat een 50 plusser die ontslagen wordt buiten zijn wil omdat geen enkel bedrijf die werknemer nog wil, daarvoor zou gestraft worden. Stefaan Vercamer roept de andere partijen op daar goed over na te denken vooraleer er allerlei uitspraken over te lanceren en de mensen ongerust te maken.

(Freddy De Schuiteneer)

X