KVV Windeke pakt de drie punten tegen Gavere-Asper

img_3880.jpg

Windeke, 11/09/2017 – Na verlies op de openingsspeeldag tegen Voorwaarts Gijzel Oosterzele konden de Windo’s best geen steek meer laten vallen. De druk op de ketel was groot. Het verschil tussen een gelijkspel of de volle buit heette zaterdagavond Jeroen De Graeuwe. Hij bleef in de slotfase ijzig kalm en zette de terechte strafschop om: 4 — 3. Doel bereikt, KVV boekt zijn eerste zege. (R 17).

KVV Windeke behaalde tegen een verdienstelijk Gavere — Asper een belangrijke overwinning. KVV kwam ook als morele winnaar uit de strijd: het team van trainer Geert Van Gaeveren kon een 2 — 3 achterstand nog rechtzetten. De Windo’s wroetten zich toch nog een weg naar de 4 — 3 zege. Een match waarin KVV Windeke bloed, zweet en tranen nodig had om een flink van zich afbijtend Gavere — Asper te ontwrichten. Het siert KVV dat het bleef strijden voor de overwinning. De match brak pas open einde eerste helft toen Navaron Walraeve na een prachtgoal de 1 — 0 op het bord zette. Klassegoal. De vreugde was van korte duur, Simon Ronse ramde de terechte penalty in doel (43’: 1 — 1).

De Windo’s begonnen sterk aan de tweede helft. Jasper De Graeuwe laat meteen de fans juichen. Maar Gavere — Asper bleef knokken en de Windo’s kregen het af en toe lastig. Met doelpunten van Thomas Vive (55’) en Simon Ronse (61’) klommen de bezoekers verrassend naar een 2 — 3 voorsprong. Er werd even gevreesd voor een nieuwe KVV – nederlaag. Na een goede slotfase met doelpunten van Jeroen Watt éz en een terechte penalty, meesterlijk binnengetrapt door Jeroen De Graeuwe, gristen de Windo’s toch nog de volle buit mee. Jeroen nam nog maar eens zijn verantwoordelijkheid. Na de late goal van De Graeuwe speelde Gavere — Asper alles of niets. KVV kreeg in de slotminuten ook nog een reuzenkans. Het bleef 4 — 3, een zucht van opluchting stoof door Scheldewindeke. Met de drie punten wint KVV Windeke het krediet dat nodig is om de competitie succesvol verder te zetten. Bij KVV Windeke weet iedereen, van supporters, coaches tot de bestuursleden, wat ze willen zien: succes én strijdlust. Dat eisen ze van élke speler die op het veld staat, tot de allerlaatste seconde. Dat zagen de veeleisende KVV supporters, vechten tot de laatste snik, de mentaliteit van KVV Windeke. Met karakter is veel mogelijk.   De zege is welgekomen in Windeke.

(Reporter 17)

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
X