VIDEO: Hangjongeren huldigen fit-o-meter in

0

Zottegem, 18/09/2017 – Vandaag werd de fit-o-meter aan de Bevegemse Vijvers officieel ingehuldigd.

“Een fit-o-meter is meer dan ooit een budgetvriendelijk en laagdrempelig alternatief voor een fitnessclub”, legt schepen van Sport Peter Roman (SP.A) het waarom van de investering uit. “Je kan hem gebruiken wanneer je wil, hij beantwoordt aan de inzichten van de moderne trainingsleer en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.”

Fitometer 2

De groep ‘Hangjongeren‘ gebruikt de fit-o-meter al een tijd en is laaiend enthousiast. “We willen jongeren een zinvolle tijdsbesteding geven”, legt mede-initiatiefnemer Arno Schepens uit. Iedereen is na schooltijd welkom om na schooltijd een aantal oefeningen te komen doen.” Voor De Beiaard deden de Hangjongeren alvast een aantal ‘speciallekes’

[wpvideo QrsR2DbM]