Neem deel aan quiz van Samana Oosterzele

samana oosterzele
Oosterzele, 11/10/2017- Op woensdag 8 november 2017 vanaf 14 u organiseert Samana ย  Oosterzele een quiz in het IZOO, Dorp 46 in Oosterzele. Deelnemen kost 4 euro. Inschrijven bij medewerkers van Samana, of bij Juliette, 09 / 362 99 00, Rita, 09 / 362 79 09. (R 17).
Samana CM
Quiz mee en beleef een plezante en leuke namiddag. Moet je de slimste mens van Oosterzele zijn? Een boekenworm? Een primus? Driemaal neen. Lang geleden dat je nog aan een quiz deelnam? Geen enkel probleem. Je krijgt vragen voorgeschoteld over de gemeente Oosterzele, actualiteit, meerkeuzevragen,…
Er is geen bijzondere kennis vereist. De vragen zijn echt niet moeilijk, deelnemen is ook dit keer belangrijker dan winnen. Iedereen wint dezelfde prijs. Er worden ploegen gevormd van drie of vier personen. Je mag zelf je ploeg samenstellen. Enkel het winnend team wordt bekend gemaakt. Je krijgt ruim de tijd om in teamverband, het antwoord te zoeken. Tijdens de pauze word je verwend met koffie en taart.
ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย  ย Reporter 17, foto Samana.
X