Groene zondag in Melle!

Met 8,8 procent winst, een bijna-verdubbeling van het aantal stemmen en een stijging van 2 naar 4 zetels, is Groen de grootste winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen in Melle. Groen wordt met 20,2 % van de stemmen ook de tweede grootse partij in Melle.

 

Twee jaar geleden besliste de lokale partij GPS (Groen Progressief Sociaal) Melle om als Groen naar de kiezer te stappen. De GPS-ploeg werd gaandeweg versterkt met een aantal jonge, enthousiaste nieuwkomers. Een basis voor succes, zo blijkt nu duidelijk. Naast vaste waarden Dominique Vandermeersch en Rita Moeraert, vervoegen twee nieuwkomers de gemeenteraad: nummer twee Kathleen Snyers en Thomas Petit, de jongste kandidaat op de lijst. Met vier gemeenteraadsleden zal Groen zoveel mogelijk het eigen programma proberen realiseren: van Melle een gemeente maken met een andere mobiliteit, met een duurzame toekomst, maar ook een sociale en groene gemeente waar Mellenaars mee kunnen besturen.

Groen blijft de komende jaren ook werken aan verbreding en verjonging. De partij zal nog meer vertrekken van wat de Mellenaars zelf willen en roept hen dan ook duidelijk op: Spreek ons aan en deel je mening over hoe we samen Melle eerlijker, menselijker en gezonder kunnen maken!

Groen Melle bedankt heel graag:

de 21 kandidaten op de lijst, alle sympathisanten die campagne voerden voor Groen Melle

De regiowerking en het partijbestuur van Groen voor hun raad, daad en ondersteuning en natuurlijk vooral de 1.642 Mellenaren (1/5 van de kiezers) die hun vertrouwen gaven.

Hartelijk dank vanwege de volledige ploeg van Groen Melle.

Contact

Dominique Vandermeersch – Fractieleider – 0495 70 74 02 –  dominique.vandermeersch@skynet.be

X