Lees hier uw Zottegemse Horoscoop

Uw Zottegemse Horoscoop voor de week van 29/10/2018 – 4/11/2018

Nen Onne (Januari)

De planeet Uranus heeft goe nuus veur ou. De kans da ge vandeweeke blind werd es vree vree klein! Het minder goede nuus van Uranus es da de kans klein es da ge het wereldkampioenschap bodybuilding got winnen vandeweeke.

Een Gitte (Februari)

Veur ou hebben we deze keer de kaarten gelegd. Ze zeggen ons dat altijd iet es mee ou. Zeker vandeweeke. Altijd iet. Noste weeke waarschijnlijk uuk, mor da zieme tuus wel.

Ne Mutten (Maart)

De sterren veurspellen dagge vande weeke Donald Trump oup televise got zien en dat nie slecht es om ne kir te controleren of da ou wc-papier nie op is. Ne mens wilt nie zonder vallen want den buikgriep es int land.

Ne Poupegou (April)

Vandeweeke es een topweeke veur ou! Behalve op momenten dat ou tegen got. Dan got ewa minder zijn.

Nen Uts (Mei)

Als ge van plan zijt een biste te kuupen, als huisdier. Nie doen. Tsop es de kuulen nie wert. Akkoord get er plezier af, mor mir kosten on eten en on vetrin érs. Lottent veur wa dat es mens. Saturnus eet gezeit!

Ne Fluitenier (Juni)

Het ges es altijd groener on den anderen kant. Behalve als ounen hond veel go piessen on den andere kant, dan kant zijn dat bruin ges es en zijde gij gelukkig mee ou peloeze.

Een Meuzee (Juli)

De ochtendstond heeft goud in de mond. Mor nie bij ou. Dorrom est belangrijk da ge iederen nuchting ou tanden kuist. ’s Ovends uuk, dan ette ’s nuchtings minder werk.

Ne Martekoo (Augustus)

De sterren zijn duidelijk wa de martekoos betreft, ge got sterven! Mor niemand wee wannir. Dus pakkent er ou mor ne kir goe af en ge moet oup ginne frank kijken, want ge pakt niet mee alst zuu ver es.

Ne Pui (September)

De planeet Mercurius veurspelt dagge vandeweeke nor de keuken got gon en als ge dor zijt godde nie mir weten worrom da ge nor de keuken gingt. Tegen dagge weer in oune zetel zit go oune frank vallen en godde toch nog hetgeen doen in de keuken wa da ge van plan wort.

Nen Tik (Oktober)

De opkoumende monne veurspelt da ge geboren zijt en da ge vandeweeke iemand got tegenkoumen die uuk geboren es. Tijdens die unieke gebeurtenisse godde woorden mee elkander uitwisselen en tot de conclusie koumen da ge niet intressant te vertellen et.

Een Ziratte (November)

De stand van de sterren es vande moond zuu uniek damme zeker zijn dagge got verjorren. De kans bestot dagge kadoos krijgt wor da ge niet kunt mee doen. Gelukkig est er ne kringloopwinkel oup de neerstroate.

Een Pimpompulleke (December)

Het sterrenbeeld Pimpompulleke es gekend veur creatief, empatisch, schuune, leutig en verstandig te zijn. Spijtig dat gij de uitzonderinge zijt.

X