De Beiaard sprak met de spindoctor van Dries Van Langenhove

10/1/2019 – Satire – Zottegem –  De Beiaard sprak met de spindoctor van Dries Van Langenhove. Het blijkt geen mens, maar ook geen echt beest te zijn. Men noemt hem het Liegebeest. Hij bevindt zich ergens boven de wolken, meer bepaald op Regenboogeiland in een middeleeuws kasteel. Hij sluipt daar door de gangen. Stiekem. Niemand die weet dat hij er is. Maar, wij, De Beiaard weet dat wel! Wij konden hem zelfs strikken voor een exclusief interview.

  • Beste Liegebeest, u bent dus de spindoctor van Dries Van Langenhove?

Neen, dat is niet waar. U liegt! Dat is een pertinente leugen! Dat is fake news op kosten van de belastingbetaler! Ik heb dit al gezegd en blijf dit herhalen: ik ben de spindoctor van Dries Van Langenhove niet! Dit is gewoon een lastercampagne van jullie onbetrouwbare mediaverslaggeving tegen mijn persoon! Ik ben geen spindoctor! Van Van Langenhove niet! Van niemand niet!

X