ZOMERKERMIS IN HET CENTRUM VAN MELLE

Van 5 juli tot en met 11 juli staan de Melse Feesten opnieuw garant voor heel wat plezier op en rond het Gemeenteplein en het Dorpsplein van Melle.Het gemeentebestuur, lokale verenigingen, horeca en middenstand organiseren er talloze activiteiten voor jong en oud.

We beginnen de Melse Feesten op vrijdag 5 juli met een dansinitiatie: Boombal Deluxe met Sanseveria. De 5-koppige band staat voor stevige folk overgoten met een heerlijke Ierse saus. Daarna mixt Crazy Sir-G en vervolgens Melse dj Fontaine de beats aan elkaar.
Op zaterdag 6 juli opent de jeugdband Moed & Volharding de avond, waarna ze plaats maken voor Metejoor, de rijzende ster van Vlaanderen, Frimout en een Melse dj set met dj Bucky & Benjamien Schollaert (Radio 2).
Zondagmiddag 7 juli is traditiegetrouw voorbehouden voor de sterren van de Vlaamse muziek: Ebe (Mels talent van The Voice Kids), Nico zingt Hazes, John Leo (The Voice Senior), Sasha & Davy en Les copines (Isabelle A, Ianthe Tavernier & Helle Vanderheyden). De Dixieband brengt leven in zaal Matang é, Caf é de Roze Olifant, Melle Rose Place en Bar & Bistro Raposa.
Ook op maandagavond 8 juli brengt de Dixieband op verschillende plaatsen de sfeer erin: eerst op het grasplein op het gemeenteplein, later in het praat- en eetcaf é A3 en tot slot bij barbier Luc De Smet. De jeugd kan zich uitleven met dj Dim & dj Charlie Finia op de parking van het Gemeenteplein.
Op donderdag 11 juli vieren we Vlaanderen Feest in ’t Lijsternest. Vanaf 18 uur kun je aanschuiven voor een broodje Pulled Pork of Berloumi en een drankje (met de bonnen die je op het gemeentehuis haalde in ruil voor je inruilbon uit het gemeentelijk infoblad). Daarna beklimmen The Mellvids en later Yevgueni het podium voor een avond vol muzikaliteit.
Opgelet voor de Hemelse Worp! Tijdens de optredens op 5, 6 en 7 juli worden waardebonnen in het publiek geworpen, geschonken door A3, Barbier Luc De Smet, Cans & Bottles, De Roze Olifant, Feestcomit é Kalverhage, Matang é, het gemeentebestuur, Melle Rose Place & Raposa.
WERELDFEEST
Tal van Melse non-profitorganisaties verenigen zich voor het zesde jaar op rij om een wereldfeest aan te bieden op het grasplein voor het Gemeenteplein op zondag 7 juli. Ook ditmaal pakken ze vanaf 11 uur uit met een culinair en muzikaal programma. Circo Daparro, The Holy Seven en de Ursa Maior Jazzband kan je tussen 11 en 16.30 uur aan het werk zien vanop de gezellige terrasjes van de kraampjes.

X