Politie legt een privéfeestje stil en sluit een café.

Politie schreef reeds 7 pv's uit wegens inbreuken tegen de coronamaatregelen.


Geraardsbergen. Sinds het invoeren van de maatregelen voor het beteugelen van COVID-19, heeft de politie van Geraardsbergen/Lierde 7 processen-verbaal opgesteld. Eén proces-verbaal werd uitgeschreven voor het sluiks openhouden van een café. De drankgelegenheid werd gesloten. De twee aanwezige klanten werden eveneens op de bon geslingerd. Vijf personen liepen tegen de politionele lamp wegens het organiseren van een privéfeestje. Twee betrokkenen kregen een bekeuring wegens een inbreuken op het samenscholingsverbod. Eén persoon kreeg een proces-verbaal wegens niet-essentiële verplaatsingen.
Julien Borremans

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X