©Sophie Richez - Jürgen Van Vreckem, handelaar van Juwelen & Horloges

Tweede marktdag in Ninove verloopt vlotter na enkele logistieke aanpassingen

Zowel in- als uitgang van de markt bevonden zich aan de kant van het rond punt (Bevrijdingslaan / Vuurkruisersstraat). De circulatie werd wat aangepast (2-richtingsverkeer aan de bovenkant van de markt (kant Oudstrijdersplein)) zodat marktbezoekers de volledige markt konden aflopen. Het einduur werd met een half uur verlengd (tot 12.30 uur) om mensen die werken de kans te geven tijdens hun middagpauze inkopen te doen.

Natuurlijk om de markt zo veilig mogelijk te laten doorgaan, zowel voor de bezoekers als voor de marktkramers, moesten er een aantal afspraken gevolgd worden, mondmasker verplicht, volg de looprichting, hou afstand.

Een overzicht van welk kraam wanneer te vinden is, vind je hier.

©Sophie Richez – Dinsdagmarkt na de logistieke aanpassingen
©Sophie Richez – Dinsdagmarkt na de logistieke aanpassingen
©Sophie Richez – Dinsdagmarkt na de logistieke aanpassingen
©Sophie Richez – Dinsdagmarkt na de logistieke aanpassingen
©Sophie Richez – Dinsdagmarkt na de logistieke aanpassingen