Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Levi’s Burgers

Ja, Zottegem en burgers… Sinds Levi’s Burgers , met de zoon van een z éér gerespecteerde slager in Zottegem als één van de initiatiefnemers, Zottegem heeft laten kennismaken met trendy, kwaliteitsvolle en bovenal z éér smaakvolle burgers – in velerlei soorten bovendien – ligt de lat hier z éér hoog en is Levi’s Burgers zowat een referentie geworden in Zottegem. En v ér daarbuiten!

Dat zaakvoerders Levi en Yana naast kwaliteit ook oog hebben voor schoonheid is daarbij z éér mooi meegenomen en zorgt ervoor dat Levi’s Burgers zonder onze twijfel z éér lang onge ëvenaard zal blijven. Zeg nu zelf, zegt de foto van het prachtige terras daar niet alles wat dat betreft?

Meer info

Facebook

Website

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook:

 

X