Boostervaccin? Het lekkerste vind je bij bakker Bart in Zottegem!

Bakker Bart Schelstraete van bakkerij Sint-Anna in Zottegem heeft een boostervaccin ontwikkeld. Een smakelijk vaccin voor alle duidelijkheid, met marsepein en Balegemse graan- of kriekenjenever.

“In afwachting van de uitrol van de echte boosterprik, hebben wij in ons labo/atelier in Zottegem onze eigen ‘Self Booster Prik’ ontwikkeld”, vertelt bakker Bart. “Dit wordt ongetwijfeld de nieuwe eyecatcher op de feesttafel tijdens de feestdagen. Een leuk geschenkje en het is nog lekker ook! Want het flesje is opnieuw gevuld met Balegemse jenever. De vrouwenversie is er eentje met kriekenjenever. Ook het kopje van marsepein kon uiteraard niet ontbreken. En dan nog het bijhorende spuitje, dat je kan gebruiken om jezelf te injecteren met het lekkerste boostervaccin op de markt. Je kan de Self Booster Prik natuurlijk ook altijd bewaren. Iets wat vele klanten ook deden met de vorige versie. Ze vinden het een leuk aandenken aan de hele Covid-periode die we maar al te graag achter ons zouden laten.”

X