Sint-Maria-Oudenhove: voetbaltornooi en motorrit

JEUGDVOETBALTORNOOI

Op de terreinen van E.C. Oudenhove in Pijperzele wordt op maandag 1 mei een jeugdvoetbaltornooi georganiseerd en naar aanleiding hiervan zullen enkele speciale verkeersmaatregelen van toepassing zijn van 6 tot 23 uur. In het gedeelte van Pijperzele tussen de Faliestraat en Ommeweg/Mijnwerkersstraat zal alleen verkeer richting spoorwegbrug en verder Klemhoutstraat/Lierde toegelaten zijn. Ook zullen daar de fietspaden aan weerszijden als parkeerstroken mogen gebruikt worden. In het gedeelte van Pijperzele tussen de spoorwegbrug en Klemhoutstraat zal enkel plaatselijk verkeer mogen. Voor het doorgaand verkeer is er een omleiding via de Faliestraat, Ten Ede en Klemhoutstraat (en omgekeerd).

MOTORRONDRIT

Met start en aankomst aan café De Vliegende Schotel op het Sint-Hubertusplein vindt op maandag 1 mei de klassieke motorrondrit voor het goede doel plaats. De bewegwijzerde route van 130 km loopt ditmaal doorheen de eigen provincie Oost-Vlaanderen; inschrijven (8 euro per deelnemer, koffie en pechverhelping inbegrepen) en vrij vertrek tussen 8 en 13 uur, prijsuitreiking om 17 uur. Naar aanleiding van dit evenement mag er die dag van 7 tot 22 uur niet geparkeerd worden op het Sint-Hubertusplein (volledige parking, met uitzondering voor deelnemende motorrijders).