Eerste Winter BBQ voor Vlaams Belang afdeling Sint-Lievens-Houtem

Afdeling Vlaams Belang Sint-Lievens-Houtem organiseert op 17 en 18 november haar eerste Vlaamse Winter BBQ, en dit in Buurthuis De Kring, Vlierzeledorp 23 te Vlierzele. Vrijdag gaan de deuren open om 17u. Op zaterdag bieden wij de mogelijkheid om van 11u00 tot 14u00 aan te schuiven en ’s avonds van 17u00 tot 20u00.

“Voor onze afdeling is dit vooral dé gelegenheid om kennis te maken met inwoners, sympathisanten en andere geïnteresseerden.” besluit afdelingsvoorzitter Dominique Verdonck. Een eetfestijn als dit is maar één van de letterlijke en figuurlijke stappen die we nemen om naar de Houtemse kiezer te gaan.

Kaarten verkrijgbaar bij alle bestuursleden of via mail dominique.verdonck@vlaamsbelang.org

https://sint-lievens-houtem.vlaamsbelang.org/nl/site/home