Open VLD Oudenaarde, klaar voor 24 urenloop

IMG_4642.JPG

Oudenaarde, 07/10/2017 – Het bestuur van Open Vld neemt komend weekend deel aan de 24uren-loop in Oudenaarde.

“Een actie waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat en die plaatsvindt in het centrum van onze stad, daar mogen wij niet ontbreken”, klinkt het. “Dat we intussen ook nog aan de eigen fysieke conditie kunnen werken, is mooi meegenomen.  We passen alvast onze truitjes en doen de nodige opwarming om komend weekend zoveel mogelijk te lopen. Al zullen een aantal deelnemers waarschijnlijk eerder al wandelend het parcours afleggen. Elk van onze deelnemers kan tijdens de 24 uren-loop wel een extra aanmoediging gebruiken, iedereen is dus meer dan welkom om de burgemeester en de andere Open Vld-deelnemers een hart onder de riem te komen steken.  Met veel plezier en voor het goede doel lopen wij ons dit weekend in het zweet.”