Nieuw bestuur N-VA Oosterzele met Simon Lejeune als nieuwe voorzitter

 

N-VA Oosterzele heeft een nieuwe voorzitter: Simon Lejeune. Samen met Veerle Vandeputte als ondervoorzitter, Jo De Munter als secretaris en een sterk en gemotiveerd team, heeft N-VA Oosterzele de ambitie om de gemeente nog aangenamer, veiliger en moderner maken.

Lejeune is 25 jaar en werkt als communicatiemedewerker voor de N-VA-partijtop. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 nam hij op 26 mei voor een tweede keer deel aan verkiezingen. Als 15de opvolger voor het Vlaams Parlement behaalde hij toen een mooie score van 3.083 voorkeurstemmen.

‘De uitdagingen voor de N-VA in Oosterzele zijn groot’, beseft Lejeune. ‘We gaan vooruit kijken, beslissingen durven nemen en vooral keihard werken’, aldus de strijdvaardige nieuwe voorzitter.