VIERDE EDITIE WINTERACTIE VAN DE HOREBEEKSE HANDELAARS

HOREBEKE – Ook dit jaar organiseren de lokale handelaars van Horebeke, voor de vierde keer, hun gekende winteractie. De actie loopt dit jaar 2 weken langer dan de vorige jaren: van 1/12/22 tem 15/01/23.

Gedurende de ganse maand december tot half januari kunnen klanten bij elke deelnemende handelaar uit Horebeke een stempel krijgen. De bedoeling is om 10 stempels te verzamelen bij minstens 3 verschillende handelaars. Per kaart mogen maximum 4 stempels staan van eenzelfde handelaar. Inleveren van meerdere volle spaarkaarten vergroot de kans op winst.

Er zijn 5 hoofdprijzen ter waarde van 200 euro en 25 prijzen ter waarde van 25 euro te winnen.

De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de affiche en een lichtgevende ster, en zijn te consulteren op ‘Horebeekse Handelaars’ op facebook.
De actie wordt mede ondersteund door een aantal sponsorende zelfstandigen uit Horebeke en door de gemeente Horebeke.

Op zaterdag 28 januari zullen de winnaars bekend gemaakt worden via een live trekking op de facebookpagina van de Horebeekse Handelaars. Het exacte uur zal via de facebookpagina nog meegedeeld worden. Kijkt u mee?