Twaalfde groepsaankoop stookolie van sp.a-Lierde.

Deze stookolieactie is voor alle inwoners van de gemeente Lierde. Door iedereen de mogelijkheid te bieden om op deze actie in te tekenen kan men een zo groot mogelijk volume bekomen om alzo de prijzen maximaal te drukken.

De voorbije jaren bespaarden de intekenaars op deze manier gezamenlijk tussen de 10.000 en 25.000 euro per jaar. In 2012 noteerde men zelfs een recordbestelling van 316050 liter welke op dat ogenblik goed was voor een besparing van niet minder dan 25474 euro.

Iedereen vaart er dus wel bij. Doch sp.a wil hierdoor vooral bewerkstelligen dat ook de sociaal zwaksten, die het in de winterperiode ook vaak het moeilijkst hebben, hiervan mee de vruchten kunnen plukken.

“Wie er na al die jaren dus nog mocht aan twijfelen, weet het nu zeker: onze Lierdese sp.a-ploeg werkt voor iedereen in Lierde en zoekt steeds naar de beste  oplossing waar zo veel mogelijk Lierdenaren beter van worden!  De sp.a-ploeg laat de Lierdenaren niet in de kou staan!” weet Bert Wastyn, sp.a voorzitter en stuwende kracht achter deze actie, ons nog te vertellen.

De stookolieactie 2018 gaat door in de periode november-december.

Intekenen kan tot en met 27 november 2018

Leveringen gebeuren tussen 1 en 31 december 2018.

Wie meer informatie wenst kan deze bekomen bij sp.a voorzitter Wastyn Bert.

bert@wastyn.be   of   sp.a-lierde@wastyn.be

tel. 055/42 43 35 of   0495 31 00 59

Stookolie 2018 formulier