Tine Devos is nieuw raadslid in Merelbeke

Frank Monsecour heeft ontslag genomen als raadslid

Frank Monsecour (Groen) heeft ontslag genomen als raadslid van de gemeente- en OCMW-raad in Merelbeke. Tine Devos neemt zijn plaats in. Tine is 20 jaar en komt uit de wijk Flora, maar woont sinds enkele jaren in het landelijke Munte. Ze behaalde op de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen 279 stemmen vanop de dertiende plaats.

Tine Devos studeert sociaal werk aan de Arteveldehogeschool. Ze zet zich ook in als vrijwilliger en is heel actief in het verenigingsleven. Zo is ze hoofdanimator op het vakantiespeelplein van de gemeente. Haar speerpunten zijn klimaat, armoedebestrijding en jeugdwerk.

Frank Monsecour was dertien jaar raadslid in Merelbeke. Hij zetelde bovendien in de gemeenteraadscommissies omgeving en duurzaamheid en zorg, vrije tijd en onderwijs. Tine zal zijn plaats daar ook innemen.