Attentie N-VA voor wie op 11 juli Vlaamse leeuw uithangt


Geraardsbergen. ’11 juli komt eraan, en ook al zijn grote evenementen verboden, dat betekent niet dat we   onze Vlaamse Feestdag zomaar laten passeren,’ zegt Gabriel Schaut, voorzitter van N-VA Geraardsbergen. ‘Hangt u ook de Vlaamse Leeuw buiten op 11 juli? We vieren dit jaar onze mooie Vlaamse feestdag anders dan andere jaren. Een reden te meer om de straten in Geraardsbergen zwart en geel te kleuren. En het bestuur van N-VA Geraardsbergen verrast u graag met een presentje op 11 juli als ook bij u de leeuwenvlag buiten hangt. Tegelijkertijd wil de N-VA iedereen bedanken die de mouwen opstroopt voor een veilige en duurzame opstart van ons economisch en sociaal leven. U staat symbool voor onze Vlaamse veerkracht,’ aldus N-VA-voorzitter Gabriel Schaut.