Zottegemse terrassen zijn er klaar voor: Kaffee Planchee (in ’t nieuw!)

“In onze bruine kroeg willen we een moment vol warme gezelligheid en samenzijn cre ëren”, zeggen de zaakvoerders van Kaffee Planchee in de Hospitaalstraat in Zottegem. Wel ’t is niet gelogen en ’t is meer dan gelukt! Ook het getimmer en gevloek van de voorbije maanden heeft ergens toe geleid want de make-over van de Planchee – met onder andere veel ge-terras is een feit.

Hoe het er daar precies uitziet zal je zelf moeten ontdekken, want zaakvoerders Pieter en Barbara geven maar met mondjesmaat foto’s vrij (check ze ook hieronder). Wel laten ze weten dat de terrassen geopend zijn van dinsdag tot en met zondag, telkens van 15 tot 22 uur. Sowieso een aanrader daar, twijfelen is niet   nodig 😉

Meer info

Facebook

BELANGRIJK: We brengen graag al de terrassen van de Zottegemse handelaars met terras in woord en beeld! Mail ons via beiaardkrant@gmail.com. Check ook:

X